Nog geen reacties

Door succes eerste Come Together: Tweede op zaterdag 12 oktober

Come Together in Castricum met o.a. de band ‘HUH?!’ en DJ Guido Derksen

Zaterdag 12 oktober presenteert Welzijn Castricum voor de tweede keer: Come Together! Een cultureel evenement, met een cocktail van live muziek, een dj, kunst en culinaire hapjes en drankjes.

In de voorzaal van de Landbouw, Dorpstraat 30, Castricum, wordt een lounge gecreëerd, een food bar en een artshop. Op het podium in de achterzaal spelen de band ‘HUH?! en DJ Guido Derksen hun muziek.

‘HUH?!’ is een coverband vol jonge muziekliefhebbers. Met een funky en speels repertoire neemt deze muzikale vriendengroep je mee in de energie die de bandleden uitstralen.

DJ Guido Derksen draaide in zijn jonge jaren in de Rainbow in Bergen en daarna zorgde hij voor veel swingende avonden in de Berger Meermin. Na Bergen breidde hij zijn gebied uit naar Castricum waar hij tien jaar in de Joy te vinden was. Tegenwoordig draait hij op vele feesten en op een vaste avond in de maand bij de Taverne in Bergen. Een avond met Guido als DJ staat garant voor lekkere nummers  van toen met een afwisseling van nummers  van nu.

Datum: zaterdag 12 oktober

Tijd: 20.00-01.00 uur

Waar: De Landbouw, Dorpsstraat 30, Castricum

Kosten: € 7,50 via www.welzijncastricum.nl of aan de deur, of via https://eventix.shop/q8r9d455

Reacties zijn gesloten.